0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
АПЛ: кому в Лігу чемпіонів? Прогноз на 216 тираж

Вперше за тридцять років чемпіоном Англії став "Ліверпуль", але на цьому інтрига в АПЛ далеко не вичерпана. Тепер уболівальники стежать за розбірками претендентів на місця в топ-4. Більш того, якщо апеляція "Манчестер Сіті" буде відхилена і "городяни" не зіграють у ЛЧ-2020/21, пропуск до Ліги чемпіонів принесе навіть п'яте місце.

Розпочнемо з лондонського дербі, де одна команда виглядає майже на голову сильнішою за іншу. Після канікул "Челсі" виграв три матчі з трьох, обігравши в тому числі "Манчестер Сіті" (2:1). Днями підопічні Лемпарда пробилися до півфіналу Кубка Англії після гостьової перемоги над "Лестером" (1:0). В той же час "Вест Хем" двічі поступився з однаковим рахунком 0:2 — "Тоттенхему" і "Вулверхемптону". Андрій Ярмоленко відновився після травми, але в стартовому складі не виходить. Його команда продовжує боротися за виживання.

Тим часом "Лестер" поступово здає свої позиції. Якщо на початку весни здавалося, що підопічні Роджерса залізно фінішують у топ-4, то тепер такої впевненості вже немає. Вони не можуть виграти після простою — нічиї з "Уотфордом" і "Брайтоном", вилетіли з Кубка Англії. А наступний суперник дуже серйозний — зовсім недавно "Евертон" сміливо зіграв проти "Ліверпуля" і навіть відібрав очки у майбутнього чемпіона (0:0).

У чемпіонаті Іспанії відбулася низка тренерських відставок. Буквально днями змінилися наставники в "Бетисі", "Еспаньолі" і "Валенсії". А в Сегунді "Ов'єдо" знову опинився в зоні вильоту. Втім, Андрій Лунін після канікул діє надійно — лише один пропущений гол у трьох останніх турах.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!