0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Хетафе" і "Сосьєдад" — тепер за Лігу Європи. Прогноз на 214 тираж

До вимушеної паузи в чемпіонаті Іспанії "Хетафе" і "Реал Сосьєдад" змагалися за місця в топ-4, але тепер про путівку до  Ліги чемпіонів доводиться лише мріяти. Обидві команди поступово здають свої позиції, а "Сосьєдад" після відновлення сезону взагалі програв три матчі з трьох. У той же час "Атлетико" взявся за справу по-справжньому, підтримує високий рівень "Севілья". Схоже, з першою іспанською четвіркою ми вже визначилися, залишилося тільки розставити її по місцях.

В іспанській Сегунді "Сарагоса" та "Уеска" претендують на підвищення в класі, а в італійській Серії Б за високі місця сперечається "Фрозіноне". В той же час "Козенца" і "Трапані" знаходяться в зоні вильоту, а у "Ліворно" шансів на порятунок майже не залишилося.

У чемпіонаті Румунії до карантину дуже слабко виступав "Стяуа", але після відновлення сезону цей клуб значно поліпшив свої результати. Втім, про боротьбу за чемпіонство потрібно забути до кращих часів. Також у понеділок визначиться ще одна команда, що в майбутньому сезоні виступатиме в англійській Лізі 1. Фіналістами плей-офф стали "Ексетер Сіті" і "Нортгемптон Таун".

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!