0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Буду й далі зривати джекпоти, щоб побачити сім чудес світу"

Тридцять тиражів без зірваних джекпотів — такої серії в "Спортпрогнозі" не було вже давно. Розпочалася вона ще до карантину й затягнулася на довгих три місяці. Протягом цього часу джекпот досяг позначки 690 000 гривень. До колишнього рекорду не вистачило всього десяти тисяч, тобто одного тиражу.

Але рекорд все-таки відбувся. Справа в тому, що загальний виграш нашого переможця склав 713 640 гривень. Так багато в "Спортпрогнозі" не вигравав ніхто і ніколи! Історичний виграш належить Роману Чернецову, для якого це вже третій "спортпрогнозівський" джекпот. З Романом ми познайомилися приблизно рік тому, і він поділився всіма секретами власної математичної моделі. Тоді він запевнив, що це не останній джекпот у його "виконанні". І його слова справдилися на всі сто відсотків!

— Романе, прийміть наші вітання. Рік тому Ви були впевнені, що ми знову поспілкуємося. І ось ми знову Вам дзвонимо...

— Я ж казав, що проти математики не нічого не вдієш. У своїй моделі я впевнений на сто відсотків, і вона принесе мені ще не один джекпот.

— Під час попереднього спілкування Ви сказали, що перед зірваним джекпотом зайшли в мінус на 40 тисяч гривень. А який баланс був цього разу?

— Тепер зайшов у мінус приблизно на сто тисяч. Але я розумів, що рано чи пізно моя модель спрацює, тому зберігав абсолютний спокій. Черговий джекпот з лишком компенсував усі витрати.

— Яку суму поставили на переможний тираж?

— Заповнив 9 карток по 720 гривень, тобто витратив майже шість з половиною тисяч. Грав так само, як і тоді, коли зірвав попередній джекпот. За основу взяв перемоги "Нордшелланна", "Збройовки" і "Залаегерсега". Це був той самий випадок, коли вдалося уникнути помилок у базових результатах і в "двійничках". Зізнаюся, мені дещо пощастило, коли "Орхус" на останніх хвилинах відігрався у зустрічі з "Раннерсом", але без удачі зірвати джекпот неможливо.

— Зараз у тиражах чимало маловідомих команд і далеко не найпопулярніших чемпіонатів. Вас це не відлякує?

— Ви, мабуть, здивуєтеся, але мене такі тиражі тільки радують. Справа в тому, що про такі команди ніхто нічого не знає, тому любителі ставок часто припускаються тут помилок. Я ж орієнтуюся виключно на букмекерські коефіцієнти, в яких враховані всі нюанси: мотивація суперників, травми, дискваліфікації, становище в турнірній таблиці.

— Як змінився футбол після карантину? І чи змінився Ваш підхід до гри в "Спортпрогноз"?

— Найголовніше, що неможливо не помітити, це зменшення кількості домашніх перемог. За порожніх трибун фактор свого поля не має жодного значення. У щасливому для мене 188 тиражі господарі виграли лише один матч, та й то "Штутгарт" відігрався з рахунку 0:2. Для мене це дещо дивно, але в рівних парах чимало прогнозистів продовжують ставити на господарів, ніби у футболі нічого не змінилося.

— А що б Ви змінили у "Спортпрогнозі" з огляду на свій досвід?

— Єдине, що змушує гравців робити ставки, це джекпот. Чим він більший, тим краще, тим охочіше люди розлучаються з грішми. Для мене незрозуміло, чому програми "СП" досі складаються з 12-ти пар. Очевидно, що за такої формули нарощувати джекпот дуже складно, його доволі швидко зривають. Наприклад, моя модель має сенс лише тоді, коли джекпот збільшується до 370 000 гривень. Була б моя воля, я б уже давно перевів "Спортпрогноз" на 13 пар або навіть більше, як у більшості європейських тото. Якщо це зробити, джекпот розміром в мільйон стане звичайною справою. Впевнений, що в такому разі інтерес до лотереї зростатиме.

— Минулого разу Ви сказали, що гроші — це інструмент для заробітку ще більших грошей. Знову вкладатимете виграш в нові ігри?

— Обов'язково. Ніколи не розумів людей, які витрачають джекпоти на квартири, машини, ремонти. А ось на подорожі гроші витрачати потрібно. Це нові враження, незабутні емоції. У мене є мрія — побачити своїми очима всі сім чудес світу. В деяких місцях уже побував, але попереду чекають нові маршрути. Були певні плани і зараз, але зі зрозумілих причин відклав їх до кращих часів.

— Коли поспілкуємося наступного разу?

— Поспілкуймося неодмінно! Ось дочекаюся, коли джекпот наблизиться до чотириста тисяч, і продовжу грати. Впевнений, моя модель мене не підведе...

Андрій ЮЩЕНКО


Ми у Viber!