0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Футболу стає більше. Португалія в грі! Прогноз на 192 тираж

Цього тижня успішно поновилися чемпіонати Австрії та Португалії, а в п'ятницю до них приєднається Болгарія. Вона теж представлена у програмі 192 тиражу. У центральному матчі туру зіграють "Левські" і "Лудогорець". За традицією останніх років, "Лудогорцю" немає рівних у болгарському чемпіонаті. Він лідирує, маючи дев'ятиочковий відрив від трійки переслідувачів — "Левські", "Локомотива" із Пловдива і софійського ЦСКА. Звісно, "Лудогорець" — фаворит, але в першій грі після тривалого простою можливі сюрпризи.

Також у тиражі відразу чотири пари з чемпіонату Португалії. Чемпіонська гонка за участю "Порту" та "Бенфіки" обіцяє бути спекотною, але й інші клуби вирішують свої задачі. Одним із головних невдах є "Спортинг". Лісабонці змагаються з "Брагою" за третє місце і наразі програють цю боротьбу. Поїздка в гості до міцного "Гімараеша" обіцяє бути складною і цілком може скінчитися втратою очок. А ось "Брага" має всі шанси повернутися додому з перемогою, оскільки суперник у неї значно простіший.

Звертаємо увагу на німецьке протистояння "Фрайбурга" і "Борусії" з Менхенгладбаха. "Фрайбург" приємно здивував у першій частині сезону, але зараз поступово здає свої позиції. Після паузи команда не виграла жодного матчу — дві домашні поразки з рахунком 0:1 (від "Вердера" і "Байєра") і дві гостьові нічиї (з "Лейпцигом" і "Айнтрахтом"). "Борусія" на такому ж відрізку набрала сім очок, завдяки чому продовжує боротися за топ-4. Кожне очко для неї — на вагу золота, тому навіть нічия стане розчаруванням.

Якщо придивитися до тиражу уважніше, то фаворита можна визначити чи не в восьми парах. Чому б не спробувати свої сили і не поборотися за джекпот? На кону — 230 000 гривень. Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!