0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Такого "класико" ще не було! Прогноз на 190 тираж

Німеччина показала чудовий приклад усім іншим, і слідом за нею потягнулися інші європейські країни. На сьогоднішній день поновилися чемпіонати Данії, Чехії, Польщі, Угорщини, Сербії, Естонії і навіть Фарерських островів. Вже наступного тижня до них долучаться Австрія і Португалія, а на середину червня запланований "рестарт" в Англії, Іспанії, Італії та Туреччини. У такій ситуації цілком логічно, що в Україні теж вирішили грати у футбол — відновлення УПЛ відбудеться 30 травня.

Суботні матчі ви можете знайти у програмі 189 тиражу, але у будь-якому разі вони залишаться в тіні українського "класико". Центральною подією 24 туру стане чергове протистояння донецького "Шахтаря" і київського "Динамо".

Мабуть, це буде найбільш дивовижне "класико" за всю історію. По-перше, суперники вийдуть на поле після більш ніж двомісячного простою. По-друге, вперше головне протистояння українського футболу пройде за порожніх трибун. І по-третє, номінальним господарем вважається "Шахтар", але зустріч відбудеться на НСК "Олімпійський" — домашній арені "Динамо". Справа в тому, що всі домашні матчі "Шахтаря" на період карантину проходитимуть саме тут, оскільки їздити до Харкова для матчів без глядачів не має жодного сенсу.

Ще один важливий момент, який не можна не враховувати — дистанція в 13 очок, що утворилася між командами до паузи в чемпіонаті. Таким чином, "Шахтар" можна коронувати хоч сьогодні, тоді як динамівцям потрібно відбиватися від нападок "Зорі" на друге місце. Якщо "Динамо" залишиться без Ліги чемпіонів, це буде нищівний удар по амбіціях і фінансовому добробуту клубу.

А ось у якому стані команди вийдуть із карантину, не знають навіть їхні наставники. Двомісячне "ув'язнення" у власних квартирах, якими б комфортабельними вони не були, величезне випробування для професійних спортсменів. За великим рахунком, у футболістів було всього пару тижнів для повноцінного тренувального процесу.

Також у тиражі представлені два матчі з нижньої шістки. Останнім часом у центрі уваги опинилися львівські "Карпати", у яких змінився один із власників. Щоправда, передача прав на половину клубу Петром Димінським Олегу Смолійчуку виглядає дещо сумнівно. Обидва мають вельми неоднозначну репутацію, і далеко не факт, що тепер "Карпати" заживуть краще. Наразі вони йдуть на останньому місці і вважаються головнім претендентом на виліт.

А ось "Ворскла" поступово піднімається після приходу Юрія Максимова. Схоже, керівництво задоволене роботою нового наставника, нещодавно з ним продовжили контракт. Будь-який результат, окрім перемоги над "Львовом", стане розчаруванням для полтавського клубу.

Також звертаємо увагу на Брестське дербі у чемпіонаті Білорусі. "Рух" несподівано опинився вище за "Динамо" в турнірній таблиці, хоча саме "Динамо" є чинним чемпіоном. Але весна у виконанні команди Мілевського виявилася провальною, а тиждень тому динамівці поступилися у кубковому фіналі.

Дібрався "Спортпрогноз" і до чемпіонату Угорщини, де впевнено лідирує "Ференцварош". Останні успіхи цього клубу пов'язані з роботою Сергія Реброва, важлива роль у його команді належить іншим українцям — Зубкову і Харатіну. До слова, предметний інтерес до першого приписують кільком клубам італійської Серії А.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!