0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Не тільки Німеччина. З поверненням, УПЛ! Прогноз на 189 тираж

За два тижні після «рестарту» чемпіонату Німеччини на футбольні поля і блакитні екрани повертається чемпіонат України. Це важлива подія не лише для всього українського спорту, а й для "Спортпрогнозу", який складно уявити без внутрішніх футбольних змагань.

Якщо хтось забув, то ми нагадаємо. Перший етап чемпіонату України завершився у березні, після чого його учасники були розбиті на дві шістки. У так званому плей-офф устигли зіграти всього один тур, а потім футбольне життя зупинилася. І не тільки футбольне...

Але карантин не може тривати вічно, і тепер у нас є привід поговорити не лише про німецький, а й про український футбол. Попереду дев'ять турів, плей-офф за єврокубки і завершення Кубка України. А починаємо вже найближчої суботи.

Відкриває тираж протистояння "Колоса" і "Десни". Ще кілька років тому було важко уявити, що ці клуби опиняться в топ-6 всього українського футболу. Для "Колоса", що проводить в еліті перший сезон, це небувалий успіх. А для "Десни" однієї присутності у топ-6 вже мало — тепер вона націлена вперше в історії зіграти в єврокубках. Таким чином, "Колос" посідає шосте місце і спостерігає за головними розбірками в топ-6 у якості активного глядача, тоді як "Десна" може зайняти будь-яке місце від другого до п'ятого.

Далі слід поєдинок "Олександрії" і "Зорі". Команда Володимира Шарана витратила чимало сил в осінній Лізі Європи, через що їй складно претендувати на бронзу, як це було рік тому. А "Зоря" по-справжньому зчепилася з київським "Динамо" за друге місце і другу від України путівку до Ліги чемпіонів. Відновлювати український сезон потрібно було хоча б для того, щоб дізнатися, чим закінчиться ця дуель.

Куди ж без Німеччини у ці складні часи? Черговий тур Бундесліги представлений у тиражі двома парами, ще чотири матчі "презентувала" друга бундесліга. Найбільш інтригуючим виглядає протистояння "Шальке" і "Вердера", в якому господарям потрібно терміново переривати серію із трьох поразок поспіль, а гостям необхідні очки, щоб підвищити свої шанси у боротьбі за виживання. Поки "Шальке" програвав один матч за іншим ("Борусії" Д., "Аугсбургу" і "Фортуні"), бременці після паузи взяли чотири очки з дев'яти можливих. Окрім цього, двічі "музиканти" зберегли свої ворота на замку, що не зовсім типово для їхнього ігрового стилю.

Також звертаємо увагу на принципове протистояння в чемпіонаті Польщі. "Лех" із Познані прийматиме на своєму полі варшавську "Легію", що займає в турнірній таблиці перше місце. "Лех" теж знаходиться в групі лідерів, а його кольори захищають двоє українців — Валерій Костевич і Богдан Бутко. До слова, це основні крайні захисники у складі команди.

А ще не можна не помітити цікаву дуель у чемпіонаті Білорусі. Це дуель двох відомих тренерів, що залишили помітний слід в українському футболі. Зараз Леонід Кучук очолює мінське "Динамо", а Юрій Вернидуб знаходиться біля керма солігорського "Шахтаря". Команди виступають зі змінним успіхом, але "Шахтар" демонструє стабільніші результати і заслужено знаходиться вище. До слова, Кучук очолив "Динамо" вже по ходу нинішнього чемпіонату.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!