0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Guten Tag, Німеччина! Прогноз на 185 тираж

Разом із чемпіонатом Німеччини на футбольну авансцену повертається і «Спортпрогноз». Найближчими вихідними відбудеться тираж із порядковим номером 185. Якщо німецький рестарт обійдеться без катаклізмів, ми плануємо розіграш тиражів на регулярній основі. Звісно, наразі передчасно говорити про щоденний графік, як це було в докарантинні часи, але проведення одного-двох тиражів щотижня— цілком реальний сценарій.

Джекпот 185 тиражу — 660 000 гривень! На цій позначці ми зупинилися в березні, коли «Спортпрогноз» пішов на вимушені канікули. Це дуже близько до рекордного джекпоту в історії українського тото. Як відомо, в липні 2018 року гравець із Бахмута виграв 700 000 гривень!

Найголовніше питання, що цікавить любителів «СП» — де зробити ставку? Разом із пом’якшенням карантину відновлять роботу і точки продажу лотерей, а наразі найзручнішим і найдоступнішим місцем залишається офіційний сайт МСЛ.

З того часу, коли відбувся розіграш попереднього тиражу «СП», минуло майже два місяці. У другій половині березня футбол зупинився майже всюди, за винятком Білорусі, Туркменістану, Нікарагуа і Бурунді. І тільки минулого тижня стартували чемпіонати Південної Кореї і Фарерських островів, а тепер дійшла черга і до Німеччини. Рестарт бундесліги переносився кілька разів, після чого було затверджено остаточну дату відновлення німецького сезону — 16 травня.

Ясна річ, що зараз на Німеччину дивляться всі. Якщо у німців вийде, за ними підуть усі інші. Про плани відновити турніри до кінця травня вже оголосили Австрія, Швейцарія, Чехія, Польща, Угорщина і навіть Україна. Що стосується топ-чемпіонатів, то італійці, іспанці та англійці орієнтуються на 12 червня, а ось французи, як і Бельгія з Нідерландами, завершили сезон достроково.

А тепер докладніше про 185 тиражі, розіграш якого відбудеться 16-17 травня. Його основу склали перша і друга бундесліги, ще одну парувзяли з чемпіонату Білорусі. Про неї потрібно сказати окремо, адже у «Белшини», що повернулася до еліти зовсім недавно, досінемає жодної перемоги. Вона двічі зіграла внічию при шести поразках і заслужено замикає турнірну таблицю. І нехай «Вітебськ» теж не хапає зірок із неба, шанси гостей виглядають більш переконливо.

Що стосується бундесліги, то в тиражі не представлені її головні фаворити — «Баварія», «Лейпциг» і дортмундська «Борусія». Їхній час у «Спортпрогнозі» настане дещо пізніше, а наразі рекомендуємо звернути увагу на «Борусію» з Менхенгладбаха. У неї амбітне керівництво, якісний склад і тренер із прогресивними поглядами на футбол. Цей симбіоз підштовхує команду до вирішення серйозних завдань, найближче з яких — вихід до Ліги чемпіонів. Для цього потрібно фінішувати у топ-4, що цілком до снаги «Борусії».

Максимально уважно в останніх турах ми стежитимимо за «Вольфсбургом». Після осінніх поєдинків з «Олександрією» «вовки» в Лізі Європи потрапили на «Шахтар» і програли йому домашню зустріч (1:2). Повторна гра відбудеться не раніше серпня, а до цього «Вольфсбург» докладе всіх зусиль, аби пробитися до нових єврокубків.

Явного фаворита можна виділити у парах 3-5, вусіх випадках це господарі поля. Але господарі за порожніх трибун — поняття досить умовне. До того ж зовсім незрозуміло, у якому стані команди вийдуть із карантину.

Саме тому перші тури після відновлення сезону можуть принести масу сюрпризів. Це означає, що стежити за футболом найближчим часом буде ще цікавіше. Вже давно любителі спорту номер один не залишалися без своєї улюбленої розваги так довго. Але в даному разі футбол — це не тільки розвага, а й доказ того, що життя обов'язково повернеться в нормальне русло. Певною мірою це світло наприкінці тунелю і промінь надії. Зрештою, життя складається не тільки з коронавірусу, заборон та обмежень...

Бажаємо вдалих ставок і будьте здорові!


Ми у Viber!