0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
І знову Ліга чемпіонів! Прогноз на 164 тираж

Тиждень пролетів непомітно, і в центрі уваги футбольних уболівальників знову Ліга чемпіонів. Чотири матчі 1/8 фіналу вже зіграні, та попереду ще чотири двобої, за якими стежитиме весь футбольний світ.

Після суботньої перемоги над "Тоттенхемом" лондонський "Челсі" зіграє з мюнхенською "Баварією". Потрібно сказати, що сьогоднішня "Баварія" на голову сильніша за "шпор", і матчі групового турніру це чітко продемонстрували. На поле "Стемфорд Бридж" мюнхенці вийдуть у статусі явного фаворита, а в перемогу "Челсі" мало хто вірить.

Протистояння "Наполі" і "Барселони" — ще одна пара з нерівними шансами на успіх. Але на своєму полі неаполітанці здатні на великі і маленькі подвиги. Досить згадати домашню перемогу над "Ліверпулем" (2:0), зафіксовану під час групового турніру.

Інші події з програми 164 тиражу виглядають не так привабливо, але їх точно не варто боятися. Скажімо, у трьох парах англійської Ліги 1 так і хочеться поставити на явних фаворитів — "Сандерленд", "Оксфорд" і "Шрусбері". Ще в одній стосунки з'ясують лідери турніру — "Ковентрі" і "Ротерхем".

Дебютує в "Спортпрогнозі" Південноамериканський кубок — заокеанський аналог Ліги Європи. Зараз турнір лише розпочинається, у першому раунді команди грають на вибування. У програмі 164 тиражу представлені матчі цієї стадії.

Звертаємо вашу увагу, що проти колумбійського "Депортиво" зіграє "Рівер Плейт" парагвайський, а не аргентинський. На своєму полі колумбійці здобули перемогу з рахунком 2:1, яка нічого їм не гарантує. В іншій південноамериканській парі перуанський "Спорт Уанкайо" прийматиме "Архентинос Хуніорс" після гостьових 1:1.

Нагадуємо про 20-тисячний крок джекпоту, встановлений з нагоди виступів "Шахтаря" в Лізі Європи. Таким чином, джекпот 164 тиражу складає 370 000 гривень. Бажаємо успішних ставок!


Ми у Viber!