0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Луїш Каштру: надія лише на диво! Прогноз на 055 тираж

На час групових турнірів єврокубків "Спортпрогноз" оголошує про нову акцію для наших гравців. Починаючи з цього тиражу і до 12 грудня крок джекпоту збільшений втричі і тепер становить 30 000 гривень! Акція стартувала 16 вересня — ми вже додали 30 000 гривень до джекпоту 055 тиражу. До його програми увійшли виключно матчі Ліги чемпіонів. Час робити ставки!


1. Шахтар — Манчестер Сіті

Єврокубкові шляхи "Шахтаря" і "Манчестер Сіті" перетинаються третій сезон поспіль. Якщо в протистоянні з "городянами" підопічні Луїша Каштру візьмуть принаймні одне очко, це буде справжнє диво. Різниця в рівні команд величезна, і з приходом Коноплянки меншою вона не стане. Цей трансфер дуже нетиповий для "Шахтаря". По-перше, гірники підписали українця в атакуючу лінію. По-друге, новачкові майже 30 років. По-третє, Коноплянка розтренований і не готовий посилити команду прямо зараз. Ще один важливий момент, чи зіграє проти «МС» Тайсон? У суботній грі проти «Зорі» він отримав важкий удар по голові від свого партнера Ісмаїлі і покинув поле на ношах. Відверто кажучи, жодних передумов для сенсації наразі не видно.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-1

2017/18 (група ЛЧ)

0-2

0-3

2018/19 (група ЛЧ)

0-6


2. Динамо Зг. — Аталанта

Як правило, новачки в Лізі чемпіонів нічого особливого не досягають. Але судячи з букмекерських котирувань, саме "Аталанта" вважається основним претендентом на друге місце в групі з "Шахтарем". Разом з тим, проти бергамцев свідчить повна відсутність досвіду і відверто слабка оборона. Досить сказати, що в стартових турах чемпіонату вони пропустили шість м'ячів від СПАЛа, "Торино" і "Дженоа". Гасперіні сподівався, що лідером захисту стане досвідчений Шкртел, але словак залишив команду через конфлікт із тренером. Що стосується Малиновського, то наразі українець виходить лише на заміну. На нашу думку, перша перемога "Аталанти" в ЛЧ відбудеться дещо згодом.


3. Челсі — Валенсія

Мабуть, уже давно ми не бачили настільки слабкого "Челсі". На провідні ролі поступово висувається молодь, Френк Лемпард набиває перші тренерські шишки, а лідера рівня Азара в команді більше немає. Схоже, проблеми супроводжуватимуть лондонців протягом усього сезону, і в домашній грі з іспанцями їх теж не уникнути. Втім, «Валенсію» підставило власне керівництво, що Звільнило головного тренера Марселіно Тораля. Жодних передумов для такого рішення не було. Під керівництвом Тораля «Валенсія» двічі поспіль ставала четвертою, і це після двох дванадцятьох місць! Новим наставником призначений Альберт Селадес, який раніше працював лише з молоддю.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

2006/07 (1/4 ЛЧ)

2-1

0-0

2007/08 (група ЛЧ)

2-1

3-0

2011/12 (група ЛЧ)

1-1


4. Аякс — Лілль

Ці клуби майже напевно зроблять крок назад у порівнянні з минулим сезоном, коли "Аякс" і "Лілль" стрибнули вище голови. Після стрімкого злету утримати лідерів було майже неможливо, через що новий сезон команди почали в оновленому вигляді. Як відомо, чим вище злітаєш, тим болючіше падати. "Аякс" злетів на захмарний рівень півфіналу Ліги чемпіонів, але тепер навіть у перемозі над "Ліллем" є сумніви.


5. Наполі — Ліверпуль

Минулого сезону підопічні Клоппа виграли Лігу чемпіонів, але в Неаполі вони поступилися. З тих пір "Наполі" точно не став слабшим, він знову готовий кинути виклик найсильнішому клубу Старого Світу. Анчелотті зберіг склад і посилив кожну з ліній. Плей-офф Ліги чемпіонів — це мінімум, на який може замахнутися така команда.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-0

2010/11 (група ЛЧ)

1-3

1-0

2018/19 (група ЛЧ)

0-1


6. Зальцбург — Генк

"Зальцбург" дуже давно стукав у двері групового турніру, поки вони нарешті не відчинилися. А "Генк" опинився в Лізі чемпіонів практично спонтанно, скориставшись хвилинною слабкістю традиційних бельгійських фаворитів. Але існують речі, що об'єднують обох суперників. Влітку їхні головні тренери пішли на підвищення до більш статусних клубів, втрати у складі теж були неминучі. Очевидно, що в одній групі з "Ліверпулем" і "Наполі" реально боротися лише за третє місце.


7. Борусія Д. — Барселона

Коли "Борусію" відвідує натхнення, вона здатна обіграти будь-яку команду світу. Найчастіше це трапляється в Дортмунді, а кращого подразника, ніж "Барселона", вигадати складно. До того ж каталонці на стартовому відрізку відверто розчарували. Мессі і Суарес не грали через травми, Грізманн до "Барселони" лише звикає, а повернути Неймара не вдалося. Наш висновок досить категоричний: перемога гостей виключена майже повністю.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

Суперкубок УЄФА-1997

0-2


8. Бенфіка — Лейпциг

Під час міжсезоння "Лейпциг" не лише отримав Юліана Нагельсмана, а й продовжив угоду з Тімо Вернером. Схоже, керівництво клубу має намір серйозно конкурувати з "Баварією", яка того самого Вернера хотіла отримати безкоштовно. Що стосується Ліги чемпіонів, то у групі без явного фаворита вискочити до плей-офф може хто завгодно. "Бенфіка" виграла влітку Міжнародний кубок чемпіонів, але наприкінці серпня програла на своєму полі "Порту" (0-2).


9. Олімпіакос — Тоттенхем

Це той самий "Олімпіакос", який не так давно поступився київському "Динамо" в 1/16-й Ліги Європи. Але де зараз "Олімпіакос", і де "Динамо"? Греки пройшли кваліфікацію Ліги чемпіонів, обігравши по ходу справи чеську "Вікторію", турецький "Істанбул" і російський "Краснодар". Для повної картини наводимо результати матчів у Піреї: 4-0, 2-0 і 4-0. Як і в найкращі часи, "Олімпіакос" нестримний на власному полі. І хоча в гості завітає сам фіналіст Ліги чемпіонів, результат протистояння далеко не очевидний.


10. Брюгге — Галатасарай

"Брюгге" з новим тренером та оновленим складом, а ще з Едуардом Соболем на лівому фланзі оборони, поклав на лопатки київське "Динамо" і австрійський ЛАСК. Попереду груповий турнір, де потрібно боротися з "Галатасараєм" за третє місце. Уявити, що хтось із цих клубів кине виклик "Реалу" або "ПСЖ", досить складно.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

3-1

2002/03 (група ЛЧ)

0-0


11. ПСЖ — Реал М.

На старті сезону за "ПСЖ" не грав Неймар, а Мбаппе і Кавані синхронно отримали травми. В останній день трансферного вікна в клітку з трьома ведмедями заліз четвертий — орендований у "Інтера" Мауро Ікарді. Як вони будуть уживатися разом — велике питання. Наразі у відносному порядку лише Неймар, який забив переможний гол минулої суботи. Але проблема в тому, що бразильця категорично не сприймає паризька публіка, яка зненавиділа його за бажання покинути «ПСЖ». Що стосується "Реала", то Зідан має намір поступово оновлювати команду. Ось тільки не залишає відчуття, що влітку йому придбали не всіх, кого обіцяли. У битві двох титанів найімовірнішим результатом є нічия.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-0

2015/16 (група ЛЧ)

0-1

1-2

2017/18 (1/8 ЛЧ)

1-3


12. Атлетико М. — Ювентус

Дієго Сімеоне взявся за будівництво нової команди, і не факт, що вона вистрілить уже цього сезону. А ось "Ювентусу" чекати ніколи. Кріштіано Роналдо не молодіє, а виграти Лігу чемпіонів ніяк не вдається. Саме тому з Аллегрі вирішили попрощатися, запросивши на його місце Мауріціо Саррі. Одночасно підписали Буффона, Де Лігта, Рабіо і Ремсі. Що з цього вийде, дізнаємося зовсім скоро.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-0

2014/15 (група ЛЧ)

0-0

2-0

2018/19 (1/8 ЛЧ)

0-3


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!