0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Як Самбір і Чернігів джекпот розділили!

Наприкінці серпня був зірваний восьмий "спортпрогнозівський" джекпот у 2019 році. 510 000 гривень розділили двоє гравці, що правильно спрогнозували результати 12-ти матчів Ліги Європи. До цього джекпот тримався довгих 27 тиражів, це майже 2 місяці! Головний виграш ніби зачарували, але варто було йому подолати півмільйонну позначку, як джекпот відразу зірвали. Першим на прохання про інтерв'ю відгукнувся 49-річний житель Чернігова Анатолій Бублій.

— З чого почалося Ваше захоплення "Спортпрогнозом"?

— Все почалося з газети "Азарт". Зовсім випадково вона потрапила мені на очі і я вирішив її купити. Було це в 2002 році. Оскільки завжди захоплювався футболом, зацікавила інформація про "Спортпрогноз". Мені показали, як у нього грати, і пішло-поїхало.

— І довго довелося чекати першого виграшу?

— Якщо говорити про серйозні гроші, то довелося чекати близько двох років. Це було під час Євро-2004, що проходив у Португалії. Тоді тиражі складалися з 11-ти пар, і в одному з них я вгадав дві "дев'ятки". Як зараз пам'ятаю, за кожну отримав по 571 гривні. А долар тоді коштував менше п'яти гривень.

— Як часто граєте зараз?

— Граю досить часто, але не завжди. Якщо є настрій, якщо хороший джекпот. Але багато грошей не ставлю. Як правило, застосовую систему на чотири або п'ять подвійних результатів. Цього разу взяв чотири подвійних і витратив 80 гривень. Так граю у більшості випадків. На мій погляд, ставити менше не має сенсу.

— Чи було якесь передчуття, коли робили ставку?

— Знав, що рано чи пізно зірву великий куш, ось тільки не знав, коли саме. Що стосується даного випадку, то 29 серпня — це мій день народження. Вранці зробив ставки, а ввечері проходили всі матчі тиражу. До речі, за ними не стежив, адже приходили гості. А про джекпот дізнався наступного ранку. Чесно кажучи, не повірив своїм очам! Але це ще не все. В той день я зіграв не лише в "Спортпрогноз", але й поставив експрес із чотирьох нічиїх на 130 гривень. Ви не повірите, але він теж зайшов. Виграв більше 17-ти тисяч!

— Ви застосували систему на чотири двійних. Як обираєте пари для системи?

— Розповім ще один секрет. Спочатку я завжди закреслюю 12 основних варіантів, а потім дивлюся, де потрібно підстрахуватися. Так от навіть без підстраховки я зірвав би джекпот. Напевно, таке буває раз у житті.

— А звідки така впевненість у гостьовій перемозі "Браги" над "Спартаком", що стала головною сенсацією тиражу?

— Щодо "Браги" я не сумнівався ані секунди. Вважаю її більш класною командою, у єврокубках вона теж завжди грає добре. А "Спартак" зараз не в найкращій формі. Взагалі, якщо впевнений у тій або іншій парі, не потрібно нікого слухати. Порадників зазвичай дуже багато, але вони найчастіше збивають з пантелику. Потрібно довіряти собі та власній інтуїції.

— Чи не шкодуєте, що довелося поділитися джекпотом з іншим гравцем?

— Ні в якому разі! У мене все вийшло дуже спонтанно. Прийшов на точку, витратив п'ять хвилин на заповнення картки і виграв найбільший виграш у своєму житті! Про що тут можна шкодувати? Тепер з'явилася нова ідея — придбати власну квартиру в Чернігові.

А далі ми зв'язалися з нашим другим чемпіоном. Володимиру Стецю з Самбора 43 роки, він зробив ставку на 20 гривень і примножив її майже в 13 тисяч разів. Далі слово нашому переможцю.

— Про "Спортпрогноз" дізнався в 2003 році. Раніше грав частіше, але зараз сильно зайнятий на роботі, тому роблю ставки лише на окремі тиражі. Справа в тому, що підготовка у мене займає чимало часу. Я люблю посидіти над тиражем, усе обдумати і зважити. Цей процес приносить мені задоволення.

— А великі виграші раніше траплялися?

— Вигравав близько чотирьох тисяч. Але чесно кажучи, я граю не заради грошей. Ніколи не шкодую про втрачене, але й не радію сильно, якщо щось знайшов. Так виходить, якщо десь втрачаєш, потім знайдеш значно більше. Що стосується джекпоту, то протягом двох днів я навіть не знав, що виграв. Чек гравця лежав на поличці і руки не доходили, щоб його перевірити. А коли перевірив, не повірив власному щастю.

—Чи існує якийсь секрет, яким Ви готові поділитися з іншими гравцями?

— Жодних секретів немає, але підхід у мене своєрідний. Існує ціла група команд, на поразку яких я не поставлю ніколи. На першому місці в цьому списку "Манчестер Юнайтед" — мій улюблений клуб. Але в цій класифікації не лише топ-клуби, а й середняки з аутсайдерами. Наприклад, "Блекберн", що виступає зараз у Чемпіоншипі. Був упевнений, що рано чи пізно моя система спрацює, оскільки лідери не можуть перемагати завжди.

— Чи було якесь передчуття, що саме цей тираж принесе удачу?

— Особливого передчуття не було, але за кілька днів до тиражу у мене трапилася неприємність, через яку я навіть потрапив до лікарні. Нічого серйозного, але я подумав, що після цього зі мною має статися щось хороше. Так і вийшло. Щоправда, навіть уявити не міг, що зірву джекпот у "Спортпрогнозі". А до цього тиражу я абсолютно не готувався. Навіть не знав, як закінчилися перші матчі між цими командами. Все робилося експромтом і проти моїх правил.

— Ви однозначно поставили на перемогу "Браги", хоча це найсенсаційніший результат тиражу. Звідки така впевненість?

— Для мене це була найскладніша пара. Спочатку хотів підстрахуватися нічиєю, але потім передумав і закреслив тільки "двійку". Причина банальна — я просто не люблю "Спартак".

— Які тиражі Вам подобаються найбільше?

— Я шанувальник англійського футболу. Тому чим більше англійських пар, тим краще. Якщо в тиражі багато Англії, можу поставити більше ста гривень. Якщо ж ні, граю на 20-40 гривень.

— Уже знаєте, на що витратити чверть мільйона?

— Поки дорогих покупок не планую. Як тільки почнеш витрачати гроші, вони дуже швидко летять. Тому нехай поки полежать, а там буде видно. Машина мені не потрібна, оскільки вважаю за краще їздити на скутері. Це дешево і практично, до того ж мені дуже подобається.

Вісім місяців — вісім зірваних джекпотів. Та оскільки далеко не вперше головний виграш «СП» дістається кільком гравцям, у цьому році володарями джекпоту стали вже 15 прогнозистів. І майже всі вони дали інтерв'ю нашому сайті. Чекаємо нових переможців!

Андрій ЮЩЕНКО

Ми у Viber!