0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
СІК: уся надія на Олійника! Прогноз на 026 тираж

1. Ільвес — ХІК

"Ільвес" продовжує утримувати лідерство в чемпіонаті Фінляндії, команда з Тампере залишається головною сенсацією турніру. Досить сказати, що ХІК провів на два матчі більше, але набрав на три очки менше. Також потрібно враховувати, що паралельно столичний клуб виступає на євроарені. У Лізі чемпіонів ХІК уже пройшов фарерський "Торсхавн" (3-0 вдома, 2-2 на виїзді), а наступного тижня зіграє в Белграді проти "Црвени Звєзди". І тут зовсім недоречно потрібно їхати до свого головного фінського конкурента в цьому сезоні. Зосередитися на внутрішніх баталіях чинному чемпіону зараз вкрай складно, тому "Ільвес" має всі шанси на перемогу.


2. КПВ — СІК

Команди вирішують зовсім різні задачі. У господарів вона лише одна - уникнути вильоту. Наразі КПВ посідає передостаннє місце, маючи в активі 10 очок після 15-ти турів. А ось гості балансують у районі шостого місця. Як і в чемпіонаті України, після двох кіл учасники фінської ліги розділяться на дві шістки. Відрив СІКа від сьомого місця становить два очки, але "Марійхамн" має гру в запасі. До слова, у попередньому турі СІК знову виграв з рахунком 1-0, і знову переможний гол на рахунку Дениса Олійника, причому забитий він на 90-й хвилині.


3. ВПС — Лахті

А тут ми маємо справу з головним аутсайдером фінського сезону. ВПС посідає останнє місце, в його активі лише сім очок. Це значно менше, ніж у того ж "Лахті", який своїми результатами теж навряд чи задоволений. Шанси гостей на потрапляння до топ-6 можна розглядати хіба що під мікроскопом. Для цього решту другого кола необхідно пройти з мінімальними втратами. Однак на даний момент навіть перемога над ВПС викликає певні сумніви.


4. КуПС — Марійхамн

КуПС виглядає фаворитом, але це враження може виявитися оманливим. "Марійхамн" істотно додав останнім часом і впритул наблизився до першої шістки. Гості переслідують своїх жертв буквально по п'ятах і готові скористатися будь-якою осічкою конкурентів. У той же час КуПС зайнятий у Лізі Європи, де в непростій боротьбі виграв у білоруського "Вітебська" (2-0 вдома, 1-1 на виїзді). Але наступний суперник буде складнішим...


5. Інтер Т. — Хонка

Між цими клубами всього три очки. При цьому гості лише на один пункт відстають від лідера, тоді як господарі не впевнені за своє місце у першій шістці. А в четвер "Інтер" вилетів із Ліги Європи, хоча був дуже близьким до того, аби пройти данський "Брондбю". На виїзді клуб із Турку програв із рахунком 1-4, проте вдома відіграв два м'ячі, але забити третій не зміг (2-0). Розчарування гравців "Інтера" можна зрозуміти, "Хонка" зобов'язана скористатися сум'яттям у рядах суперника.


6. ХІФК — РоПС

Ці команди рухаються врівень, але господарі мають гру в запасі. Разом з тим, шанси прорватися до топ-6 відсутні в обох суперників. Проте ХІФК має певну перевагу перед очною дуеллю. Справа в тому, що РоПС буквально щойно вилетів з єврокубків, причому залишив там чимало сил. Суперником клубу з Рованіємі був "Абердин", що виграв у фінів обидві зустрічі з рахунком 2-1. При цьому у повторному матчі РоПС пручався як міг, вигравав по ходу справи, але завзяття на всі 90 хвилин не вистачило. Шотландці зрівняли рахунок, а незадовго до фінального свистка вирвали перемогу. Події відбувалися в четвер, тому відновитися перед ХІФКом гості банально не встигнуть.


7. Крилья Совєтов — Арсенал Т.

Минулого сезону "Крила" втрималися в РФПЛ завдяки успіху в перехідних матчах. А в стартовому турі підопічні Міодрага Божовича несподівано обіграли московський ЦСКА (2-0). Наступний суперник не настільки грізний за своїм статусом, проте він дуже міцний у даний момент часу. Вже в четвер тульський "Арсенал" дебютуватиме на євроарені. Першим суперником російських "канонірів" у Лізі Європи стане азербайджанський "Нефтчі", а поки що навіть одне очко в Самарі цілком влаштує гостей.


8. Ростов — Спартак М.

Суперництво цих клубів стало особливо принциповим після того, як Валерія Карпіна було призначено на посаду головного тренера "Ростова". А коли минулого року у "Спартаку" спалахнула чергова "пожежа", Карпін ледь не повернувся у рідні пенати. Але "камбек" не відбувся, і біля керма "червоно-білих" з'явився Олег Кононов. Його не надто привітно зустріли вболівальники, під його керівництвом команда стала лише п'ятою в минулому чемпіонаті, але керівництво продовжує йому довіряти. У стартовому турі "Спартак" вимучив перемогу над дебютантом РФПЛ "Сочі" (1-0), причому єдиний гол був забитий на 90-й хвилині. У свою чергу "Ростов" на власному стадіоні завдав поразки "Оренбургу" (2-1).


9. Урал — Ахмат

Стартовий тур для обох клубів ознаменувався домашніми перемогами, причому "Ахмат" виграв у "Краснодара" - майбутнього учасника Ліги чемпіонів. Однією з головних подій у російському футболі цього літа став перехід Дениса Глушакова зі "Спартака" до "Ахмата". У екс-капітана "червоно-білих" остаточно зіпсувалися стосунки з уболівальниками, і вони змусили його піти. Тим часом, на чолі "Уралу" непогано працює наш старий знайомий Дмитро Парфьонов. Кажуть, керівництво "Спартака" все уважніше придивляється до цього фахівця...


10. Динамо М. — Рубін

А ці клуби на старті синхронно зіграли внічию. Влітку у "Динамо" відбулася чергова зміна власника, плюс команда нарешті переїхала на новий стадіон. Крім цього, Дмитро Хохлов отримав кількох непоганих новачків. Серед них - екс-захисник "Шахтаря" Іван Ордець. А щоб все було по-чесному, "Шахтар" відпустив свого захисника і в "Рубін". Це Олег Данченко, який встиг навесні засвітитися в "Єнісеї". Однак значно глобальнішою зміною в "Рубіні" стала відставка Курбана Бердиєва. Тепер у казанців значно молодший і значно енергійніший наставник - Роман Шаронов.


11. Іспанія (до 19) — Італія (до 19)

Юнацький чемпіонат Європи для футболістів не старших за 19 років триває у Вірменії. Настав час третього туру на груповій стадії, а значить незабаром визначаться півфінальні пари. У стартовому турі іспанці легко обіграли вірмен (4-1), тоді як італійці були розгромлені португальцями (0-3). У другому турі Іспанія і Португалія розійшлися миром (1-1), а ось Італія не відчула проблем із господарями (4-0). Таким чином, для виходу до півфіналу італійцям потрібна лише перемога, тоді як іспанців цілком влаштує нічия.


12. Ірландія (до 19) — Чехія (до 19)

Беззаперечним фаворитом групи Б вважалася збірна Франції, і вона впевнено виграла обидві зустрічі - у Чехії (3-0) та Ірландії (1-0). Незалежно від результатів третього туру французи залишаться на першому місці. А ось з другим досі нічого не зрозуміло, оскільки на нього претендують одразу три команди. Справа в тому, що проти збірної Норвегії суперники по дванадцятій парі зіграли внічию. Таким чином, очна нічия не влаштує жодну з команд, хіба що порадує норвежців...


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!