0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Автогол, нічия, джекпот!

Минулого тижня було зірвано сьомий «спортпрогнозівський» джекпот у 2019 році — 290 000 гривень розділили двоє гравців. А сьогодні ми знайомимося з одним із них. 33-річний Роман Канінець зі Львова зробив ставку на 25 гривень, а його виграш склав 145 тисяч. Таким чином, Роман примножив поставлені гроші майже в 6000 разів! Як таке могло статися, розповідає сам переможець:

— Моє захоплення спортивними ставками триває вже давно. Зацікавився цією справою ще зі студентських часів. Стежу за багатьма видами спорту, але футбол у мене далеко не на першому місці. Віддаю перевагу американським професійним лігам - хокейній (NHL), баскетбольній (NBA) і бейсбольній (NLB). Американський спорт цікавий мені і сам по собі, і з точки зору ставок.

— Але "Спортпрогноз" і американські ліги - це ж абсолютно різні речі...

— Про "Спортпрогноз" дізнався десь півроку тому. Дізнався від товариша - шанувальника цієї лотереї. Але я постійно казав йому, що вгадати 12 результатів - це нереально. Таке може статися лише раз у житті. Та й то, якщо фортуна посміхнеться. Вважаю себе реалістом і звик комбінувати по 2-3 події. Ще недавно зовсім не уявляв, що можна передбачити 12 результатів.

— І що змусило Вас спробувати?

— Навіть не знаю, просто стало цікаво. За ці півроку я зіграв буквально кілька разів і нічого не виграв. А з джекпотом все вийшло дуже спонтанно. Повернувся з відпустки, майже випадково зайшов у "Лотомаркет" біля автовокзалу, подумав трохи і заповнив картку на п'ять варіантів. Основних було три, ще два - для підстраховки. Особливо ні на що не сподівався, адже тираж був непростим. У чемпіонаті Фінляндії грав проти фаворитів. І Кубок Африки... Для мене ставки на африканський футбол - щось з області фантастики.

—Ви звернули увагу, що зареєстрували ставку за п'ять хвилин до закриття тиражу?

— Знав, що часу у мене мало, тому намагався встигнути. Коли заповнював п'ятий варіант, постійно поглядав на годинник. А потім стежив за подіями. Коли побачив, що пройшло шість матчів із шести, стало цікаво. На вечір неділі у мене вже було дев'ять із дев'яти. Трохи занервував, але думав, що в останній момент щось обов'язково зірветься. Останніми грали Гана і Туніс на Кубку Африки. У мене стояла нічия, але за кілька хвилин до кінця Туніс вигравав. Я вже було подумав, що все пропало, але на 92-й хвилині трапився автогол на мою користь. Чесно кажучи, не міг повірити своїм очам!

— Що можете сказати любителям "Спортпрогнозу", які мріють про джекпот, але ніяк не можуть його виграти?

— Можна скільки завгодно заглиблюватися у статистику, можна скільки завгодно вивчати команди. Але без удачі у спортивних ставках нічого не вийде. Це я знаю по собі і переконувався у цьому безліч разів. У спорті не завжди перемагає найсильніший, тому прогнози збуваються теж далеко не завжди. У будь-якому разі, виграний джекпот з лишком перекриє всі мої витрати, компенсує всі старання. Тому я радий і щасливий!

P. S. Другий переможець зареєстрував свою ставку на офіційному сайті МСЛ. Це перший випадок, коли володарем «спортпрогнозівського» джекпоту стає людина з інтернету. Сума ставки — 540 гривень. Це система з трьох потрійних, двох подвійних та семи ординарів. Загальний виграш по чеку склав 150 996 гривень! А ще нам відомо, що переможець проживає в Івано-Франківську. Сподіваємося, що незабаром на нашому сайті з'явиться нове інтерв'ю...

Андрій ЮЩЕНКО

Ми у Viber!